Wednesday, May 4, 2011

Kami Picnic dan snapsnap! hoho!

Assalamualaikum w.b.t.


Hari ni weolls pergi picnic! hoho..sebenarnya, picnic ni tak dirancang dengan baik pon, tetiba je tengahari tadi, si Nurul tu calling me! hoho..Ajak pi picnic! hahaha! Aku pon hape lagi, on je lah! :) 


Pukul 5.45 p.m, aku dan Mell Kamal bergerak ke Pantai Rusila with 'her' Lamborghini! hehe.. Masa aku sampai, kawankawan aku dah sampai. Sape kawankawan aku tu? haaa? Mereka ialah Ainun, Ain dan Mira..haaaa.. Bila aku sampai tu, perancang 'picnic' tu sampai lagi! aiseyy! ahhaah..Perancang picnic, Nurul sampai beberapa minit selepas itu, dengan best girlfrens dia,Ida,my best girlfrens too hihi..


Lepas dia sampai ape lagi? Makanlah! haaa..thats my favourite part! haaaa..Lepass sorangsorang dah terbokang kekenyangan, hape lagi..terusssslah snapsnap! I like this part too.. Posing..Posing and Posing..hehe.. Aku jugak jadi photographer tak berbayar! hahahah..takpe takpe..Aku tak kisah pon! bahahahha..Demi kawankawan, ape salahnye kan? hikhik..Dahla, aku dah tanak merepek banyakbanyak occey! Nanti korang korang korang yang baca entry ni bosan!( ade ke orang bace bloggie aku ni? haaa..)

(Dari kiri : Ida, Ain, Me, Mira, Ainun, Nurul)
hahahah..gelak aku tengok gambar ni! ahhaha..kami tidak gadogado occey! Kami tengah berbincang nak posing mcm mana, photoG kami pi snap pulak! Ikut suka dia je nak snap! aihh! Mell..Mell!

haaa..posing..posing..posing! :)
masa ni, aku tengah cakap dgn MR Triple 'S' auwww..tipoo..tipoo..tipoo! 
hahahahahahh..sesaje je posing cenggini! :)

Dari kiri : Ainun, Mell, Me, Mira)
haaaa..korang nampak tak die tu? hahha..tu lah Mell! Owner 'Lamborghini'! yeaah!
tengok die posing! auww! terlebih sudah! :p

woooi! kenape muka aku macam tu? ade masalah ke cik kak uit? bahhaha..tu lah orang kata, buatbuat muka bodoh! bahahhaha.. :p
Btw, saya dah kawan dgn Mell dari kecik occey! :) Jangan pandang serong dengan kemesraan kami! :)

Posing baeeek punyeee! haaa.. Senget tubuh si Ain tu, aku pi sandar kat dia! kesian! hihi

HAHAHA..gambar yang tak disangka, keje aku amek gambar  si Mell pegang camera..Aku snap gambar dia, Dia pi snap gambar aku balek! aiseyy! 

haaaaaaaaaa..with Ain ! yeaaah! 
Aku dapat my favourite cake! hoho Chocolate Cake handmade by Ain! sedaaaap habesss uolls! hihi..Like!
Ain, Ain..Kalau awak buat cake tu lagi, awak hantar kat saye sikit ye! hihi..soooodap! :)

Haii..Its me! Nadia or Permaisuri Debab! hehe! :)

till then, byebye :)



Love xoxo
PermaisuriDebab :)

1 comment:

  1. pantai tu kat mane ek? cam tak penah dgr plak.huhuhu

    ReplyDelete

Wednesday, May 4, 2011

Kami Picnic dan snapsnap! hoho!

Assalamualaikum w.b.t.


Hari ni weolls pergi picnic! hoho..sebenarnya, picnic ni tak dirancang dengan baik pon, tetiba je tengahari tadi, si Nurul tu calling me! hoho..Ajak pi picnic! hahaha! Aku pon hape lagi, on je lah! :) 


Pukul 5.45 p.m, aku dan Mell Kamal bergerak ke Pantai Rusila with 'her' Lamborghini! hehe.. Masa aku sampai, kawankawan aku dah sampai. Sape kawankawan aku tu? haaa? Mereka ialah Ainun, Ain dan Mira..haaaa.. Bila aku sampai tu, perancang 'picnic' tu sampai lagi! aiseyy! ahhaah..Perancang picnic, Nurul sampai beberapa minit selepas itu, dengan best girlfrens dia,Ida,my best girlfrens too hihi..


Lepas dia sampai ape lagi? Makanlah! haaa..thats my favourite part! haaaa..Lepass sorangsorang dah terbokang kekenyangan, hape lagi..terusssslah snapsnap! I like this part too.. Posing..Posing and Posing..hehe.. Aku jugak jadi photographer tak berbayar! hahahah..takpe takpe..Aku tak kisah pon! bahahahha..Demi kawankawan, ape salahnye kan? hikhik..Dahla, aku dah tanak merepek banyakbanyak occey! Nanti korang korang korang yang baca entry ni bosan!( ade ke orang bace bloggie aku ni? haaa..)

(Dari kiri : Ida, Ain, Me, Mira, Ainun, Nurul)
hahahah..gelak aku tengok gambar ni! ahhaha..kami tidak gadogado occey! Kami tengah berbincang nak posing mcm mana, photoG kami pi snap pulak! Ikut suka dia je nak snap! aihh! Mell..Mell!

haaa..posing..posing..posing! :)
masa ni, aku tengah cakap dgn MR Triple 'S' auwww..tipoo..tipoo..tipoo! 
hahahahahahh..sesaje je posing cenggini! :)

Dari kiri : Ainun, Mell, Me, Mira)
haaaa..korang nampak tak die tu? hahha..tu lah Mell! Owner 'Lamborghini'! yeaah!
tengok die posing! auww! terlebih sudah! :p

woooi! kenape muka aku macam tu? ade masalah ke cik kak uit? bahhaha..tu lah orang kata, buatbuat muka bodoh! bahahhaha.. :p
Btw, saya dah kawan dgn Mell dari kecik occey! :) Jangan pandang serong dengan kemesraan kami! :)

Posing baeeek punyeee! haaa.. Senget tubuh si Ain tu, aku pi sandar kat dia! kesian! hihi

HAHAHA..gambar yang tak disangka, keje aku amek gambar  si Mell pegang camera..Aku snap gambar dia, Dia pi snap gambar aku balek! aiseyy! 

haaaaaaaaaa..with Ain ! yeaaah! 
Aku dapat my favourite cake! hoho Chocolate Cake handmade by Ain! sedaaaap habesss uolls! hihi..Like!
Ain, Ain..Kalau awak buat cake tu lagi, awak hantar kat saye sikit ye! hihi..soooodap! :)

Haii..Its me! Nadia or Permaisuri Debab! hehe! :)

till then, byebye :)



Love xoxo
PermaisuriDebab :)

1 comment:

  1. pantai tu kat mane ek? cam tak penah dgr plak.huhuhu

    ReplyDelete